Новоизбраният президент на БФС Георги Иванов обяви сензационно, че следващата седмица

...
Новоизбраният президент на БФС Георги Иванов обяви сензационно, че следващата седмица
Коментари Харесай

Бомба! Гонзо подаде ръка на Бербатов, поиска обединение

Новоизбраният президент на БФС Георги Иванов разгласи сензационно, че идната седмица ще има диалог с главния си кандидат на миналия преди дни конгрес на БФС Димитър Бербатов, с цел да потърси обединяване.

„ Когато резултатите са положителни, хората се сплотяват. Имаме концепция и предпочитание да се обединим. Големите спортисти би трябвало да са огромни хора. Подавам ръка на екипа на Бербатов. Другата седмица ще опитам да направя контакт с Димитър и да поговорим. Той, Стилиян и Мартин могат да бъдат потребни за българския футбол. Това са млади и интелигентни хора и е безсмислено да водим войни. Не очаквайте незабавно да се случат всички неща, които сме възнамерявали. Те би трябвало да бъдат постепенни “, съобщи Гонзо.

Той разяснява церемонията за Футболист №1 у нас, като изрази предпочитание повече български футболисти да могат да се борят за премиите по постове идната година.

„ С най-голямо наслаждение гледах футболистите, които бяха наградени. Надявам се тези тримата да бъдат тласък за младежките национали. Нуждаем се от мощни футболисти в националния тим. Не ми хареса това, че имаше доста чужденци в премиите по постовете. Треньорите би трябвало да влагат всичко от себе си, с цел да изваждат положителни футболисти.

Трябва да наблегнем доста върху ДЮШ и от идващите години в тези ранглисти да има единствено българи. Младежите демонстрират капацитет през последните години. Това, което сподели младежкият народен тим, е, че има капацитет. Това е идната вълна национални състезатели. Като спортисти постоянно желаеме да побеждаваме. Когато си състезател, би трябвало да носиш на напрежение. Големите упования не би трябвало да ги натоварват. Ако желаеме да се класираме на Световно състезание, всички качества би трябвало да бъдат на равнище. Голям състезател без психическа мощ не може “, съобщи Иванов.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР